Rätt så jättetrött

Efter en hektisk lönehelg på Intersport är man rätt så slut i både kropp och själ. Soffläge är obligatoriskt fram till maten! Resten av kvällen spenderas tillsammans med en fin liten donna. Tack och hej.

Kiss me if i'm wrong
Tokroligt


Haha, det kan vara för att jag är extremt trött. Men visst är det här hilarious?

Måndagkväll

Ligger i sängen med tända ljus, världsbästa kvällsfikat och tittar på gamla avsnitt av svenska hollywoodfruar.


Sep. 24, 2012

Det är en jäkla skitdag idag... Försover mig och när jag bestämmer mig för att ta bilen för att jag är försenad så får man skrapa rutorna med naglarna! Toppen. Hoppas resten av dagen blir bättre, men det ser tungt ut. Dock är jag riktigt avundsjuk på grannen som åkte utomlands idag. Själv vill man bara hem och sova.

See the times are changing

En kopp te och en bra film får avsluta denna söndag.


Sep. 23, 2012

Ligger totalt död i soffan hemma och tittar på reprisen av bonde söker fru. Jag tror inte jag kommer flytta på mig så mycket idag om jag ska vara ärlig. Jo juste, ska laga mat åt familjen........den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Jag är så glad. Springer runt i min alldeles för stora new york yankees tshirt, har tända ljus och lyssnar på låtar som känns i hela kroppen. Jag älskar hösten så innerligt. Jag älskar mörkret och de kalla kvällarna. Jag älskar att befinna mig det mörka, mystiska som hösten lämnar efter sig, att vara för mig själv utan att känna mig ensam. Hösten är så skrämmande vacker. Allt känns tio gånger så mycket på hösten. Jag mår så bra.
 

Will you recognize me in those flashing lights?Min nya bebis!

Don't feed the dada


Next to me

Åh, ibland önskar jag att jag kunde styra saker med min tankekraft. För just nu orkar jag verkligen inte ta mig ur soffan för att slå på tvn. Ja, jag är så lat just nu. Känns som ett helt projekt faktiskt. Anyway, fredag idag men det spelar inte sån stor roll när man ändå jobbar hela helgen. Men förhoppningsvis blir nästa helg superbra, med supersällskap! Längtar en hel del. 
  

I was waving on the train platform

A fella just has to tell a woman
the truth without words.
That kissing her would be
the end of life as we know it.
 

This is what makes us girls

Gjorde impuls på impuls idag. När jag satt mitt i mitt impulsbesök hos frisören för att färga utväxten så bestämde jag mig på impuls att även klippa mig. Det är ovant just nu, men jag är väldigt nöjd. Fick även med mig ett torrschampo som luktar så mycket godare än mitt tidigare, som förövrigt luktar som herrparfymen axe.. Inte så trevligt. Hur som, världens bästa grej har kommit tillbaka! Ahlgrens bilar, fast bara gröna bilar. Wounderful.
 

Mythos beach, Rhodos


 

Get it started

 
Dags att bege sig till gymmet för lite rehab och konditionsträning.

We gotta keep on running 'til we see the sun

Efter en helg med massa bus och skoj i både övik och sundsvall är det skönt att krypa ner i sin egna säng igen. Dock är det riktigt oskönt att jag lyckades bada min telefon imorse.. Totaldöd är den just nu och jag får nöja mig med min gamla telefon. Trots att den är segare än något annat, men det funkar. Känner mig helt slut efter helgen så ska fortsätta min slöarkväll med att slötitta på tv och sedan slösomna.. eller liknande. Godnatt.
 
Ibland saknar man långhåret..

Who's to say


RSS 2.0