Remembering me, discover and see

Kan det inte bara komma ut en riktig panglåt som får en att gå lös totalt, så man inte vill något annat än dansa och supa sig redlös, som förr i tiden. Who's that chick, Just dance, Disturbia, Sexy bitch.. Jag saknar tiden innan krogen. Lokalfesterna, där man fick kämpa för att kunna få tag i en flaska explorer. Idag har man fyllt tjugo år, och definitionen av att festa är så långt ifrån vad den en gång var. Good old days.
 
Det var ett tag sen kan man säga..

you found me


Vi kommer att dö samtidigt, du och jag


suck it

Less som aldrig förr... Allting verkar gå emot mig idag, även vädret verkar ha något emot mig.. Nu ska jag mysa ner mig till en film!

Midsommar 2012

Midsommarfirande i Adams stuga med vattenskoter, jetski, ringåkning, bad, brända kroppar, gomiddag, tjejvinst i femkamp(viktigt!) och massor av alkohol. Men framför allt så firades kvällen med världens bästa människor. Ni är underbara!

Midsummer

Det blev ett litet impulsbesök hos frissan idag efter jobbet, och det känns jättebra. Skönt att bli lite fin innan midsommar. Helgen är verkligen välkommen nu, och jag börjar faktiskt bli riktigt laddad på midsommarafton. Det blir firande i adams stuga, vi åker nog dit redan torsdagkväll. Hoppas bara vädret blir fint!

Beslutsångest

Eftersom jag pajade min kära samsung galaxy s2 i helgen så har jag nu en sjuk beslutsångest.. Vet inte om jag vill köpa mig en likadan, eller om man kanske ska satsa på trean istället? Har varit inne på att skaffa en iphone, men tror faktiskt inte jag kommer tycka om den eftersom jag är sjukligt nöjd med android.
 

true

 

If you're for real and not pretend

Med darrande händer och ett hjärta som pulserade i hundratjugo tog jag mina staplande steg framåt. Jag kände mig helt yr men klarsynt på sammagång. För första gången på flera månader såg jag saker så klara. Som om svaret hade legat framför mig under hela tiden, fast jag varit fast i ett dis av tankar och funderingar. Men just i den stunden när beröringen av papper lämnade mina fingrar och det inte fanns någon återvändo kände jag det så tydligt, att det var så rätt.

Give me

Har hittat något som jag önskar mig mer än något annat just nu. CLEAN's summer escape luktar så underbart gott! Vill inte ha på mig någon annan parfym i sommar.


Det är mörkt och kallt här hos mig

Det känns som om känslor och panik har tagit över i mitt liv


Hahaha kan inte sluta skratta


Vill du glida gratis, ja då har du kommit fel

Jahapp, premiär på taket igår. Var väl sådär, tråkigt bara att man var tvungen att dra dit så tidigt då över femhundra personer hade attendat och taket inte är sådär jättestort. Vid tolv drog vi oss istället till max för lite mat, och ja jättegott var det, som vanligt. Idag börjar jag jobba klockan ett och sen blir det nog god mat då mamma lovat att vi ska ut och äta alternativt ta hem mat eftersom pappa är borta. Tackar inte nej precis.

Har redan glömt dig om du säger nej

Igår blev det jobb, och direkt efteråt åkte jag och Sofia och hämtade upp grabbarna grus, Anton och Parsa. Vi drog till Balder för att äta tacobuffé och himlars vad gott det var! Vi traskade efter det till balens röda matta och tittade på alla fina par. Årets första mjukglass hann vi med också innan vi begav oss till ersboda, hem till mig, skakade av oss sofia och körde en slapp förfest innan vi tog bussen ner till stan, en sväng förbi tc och hälsade på lite balenfolk och efter det satte vi oss på allstars, där camilla mötte upp oss. Vid tolv bestämde vi oss för att ett besök på max satt på sin plats och jag har aldrig varit så hungrig och sugen på mat i hela mitt liv. Så det var mer än värt det! Somnade sött i min säng runt klockan två och sov fram till klockan sju då min kropp hade bestämt sig för att vara jättepigg och vägrade somna om.. Resten av dagen har varit slapp, lite solande när solen väl var framme. Imorgonkväll blir det premiär på taket och att gratta Jonas som fyller 20!

Måndag 4 Juni

Jobbat från 10 till 17 idag. Det gick rätt bra, förutom att jag får så förbannat ont i fötterna. Ska försöka ta mig ut på en löprunda om ett litet tag, för att hålla igång konditionen till innebandysäsongen. Imorgon blir det jobb 12-16, och sen är det röddag på onsdag, skönt med ledighet och kortdag!

It's sunday

Det känns så förbannat jävla bra att inte vara bakis idag. Hela dagen igår gick åt till att ligga i soffan under en filt, velandes om jag skulle orka ta mig till köket, värma min kebab som låg i kylen och väntade på mig, utan att spy på vägen. Efter lite middag så var det dags att rycka upp sig och träffa Sofia och Sara. En fin biokväll blev det, med Johnny depp och dark shadows på duken. Idag händer inte så mycket mer än att jag ska ta mig till gymmet för lite rehab, ändra lite i mitt cv och tvätta...

Last night


I really need to give up drinking, I'm not gon' drink again. But who am i kiddin'

RSS 2.0