Tack

Finally, nu blev min kväll bra trots allt... Lilla Sällskapet – Jag vill ut

Lägenhet

Efter att ha totalstädat mitt rum så började jag fundera på om jag inte skulle möblera om lite och suget efter en egen lägenhet, att indreda precis som jag vill, kom smygandes. Är så himla sugen på att flytta hemifrån, inte för att jag inte trivs hemma, utan mer för att det skulle vara så sjukt skönt att ha något eget. Så nu ligger jag i soffan, tittar på lägenheter och längtar.

Städdag

Nu blir det att stääda hela mitt rum, samt rensa ut ur garderoben... Suck

Maskrosbarn


Dina ord kan inte rädda mig längre

Kära alice, kära låt..

You ripped me off


Yes, this one is also about you

Välj bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om, och det visar sig att det rödaste av hjärtan har ett helt annat skal.

Get out of my face you fucking idiot

Hur lågt kan man sjunka och hur respektlös kan man verkligen vara mot en annan människa. You might have ruined my past and screwed up my present, but I won't let you touch my future.

Vill bli frisk nu

Det känns som om jag äntligen är påväg tillbaka efter en hemsk förkylning i fyra dagar. För imorgon måste jag verkligen vara pigg. Ska jobba 10-16 och senare på kvällen blir det Filip och Fredrik på idun tillsammans med kusinvitamin. Vad som händer resten av veckan väntar att se. Känns som om jag måste komma ut ur huset lite nu när jag legat instängd ett bra tag.. Växer typ snart fast här.

Just kidding

Det är tur att man mår som en gud idag!

Mina nya älsklingar


Godnatt

Även fast det är onsdagkväll och bara en dag kvar till helg så vill jag just nu att tiden ska gå så långsamt som möjligt. För imorgon jobbar jag ett mördarpass, 8-19. Och jag som redan har ont i mina stackarns fötter.. Men det ska väl gå på något vis det också, får se till att ha en riktigt skön kväll imorgon istället. Så godnatt mina vänner, vi hörs när vi hörs. Om jag överlever morgondagen, vill säga.

Tisdagkväll

Ligger i sängen, tittar lite på franklin and bash och äter lite naturgodis, hallon och björnbär och dricker fantas nya dricka strawberry och kiwi. Super!


RSS 2.0