Du är nog den, som jag borde vara hos


När sista bussen gått, och vi sagt godnatt...

Melissa Horn träffar rakt i hjärtat med varendra jävla låt. Allt är så fruktansvärt rätt och det passar så bra in på min situation just nu. Även fast situationen i sig är ett rent helvete så är det skönt att kunna lätta på hjärtat utan att ens behöva säga något. Bara genom att lyssna på hennes sammetslena röst och orden som hennes stämband formulerar så får jag, på något kusligt sätt, utlopp för mina känslor. Och för det kaos som gömmer sig långt därinne.

Don't put me on a pedestal

Jag gör om misstag efter misstag. Varför kan jag aldrig lära mig för. Jag blir så jävla arg på mig själv, så jävla förbannad. Varför ska jag krångla till allting, varför ska jag försvåra allting. Jag vet ju knappt vad jag själv vill, just nu är jag uppe i ett känslorus och jag vet knappt vad som är ut eller in, jag vet knappt vad jag vill med mitt liv. Just nu vill jag bara leva för stunden, ta dagen som den kommer. Jag ska lägga all min fokus på jobbet(det lilla jag nu ska jobba), innebandyn, träna för att någon gång i mitt liv kunna vara nöjd över min kropp och mig själv och sist men inte minst, supa skallen av mig då jag får chansen. Jag ska vara riktigt jävla svinig och odräglig de få gånger jag kommer få tillfälle att dricka. Det är ingen tvekan om saken.


Look for the girl with the broken smile

Har suttit med ett darrande finger över musknappen och inväntat modet att klicka. Ett tryck som kommer förändra mitt liv. Ett knapptryck bort och mitt liv kommer aldrig vara sig likt igen. Men det spelar egentligen ingen roll om jag trycker eller inte, för mitt liv kommer förändras liks förbannat. Och det finns inte ett jävla skit jag kan göra åt det. Det känns förjävligt. Ett livsförändrande val och jag har ingen talan. Mitt liv, mitt alldeles egna liv kommer förändras, på grund utav någon annan och jag kan inte göra något annat än att bara stå och titta på. Det gör så förbannat, jävla ont att inte kunna kontrollera situationen. Jag är helt utan kontroll, kan inte påverka detta överhuvudtaget och det skrämmer mig så fruktansvärt. Jag mår så dåligt, har en konstant känsla av att jag ska spy. Ta mig härifrån, väck mig ur min mardröm.


Mitt hjärta blöder

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..


Saturday night live

Det är ju fanimig sämst på tv ikväll. Ge mig lite 2 1/2 män, himym och simpsons. Ska nog lägga mig i sängen och somna in. För det första sov jag jävligt dåligt inatt då jag hemsöktes av hemska mardrömmar som enbart var märkliga och skrämmande och för det andra så jobbar jag imorgon. Och efter det blir det träning! Som jag har längtat.


RSS 2.0