Imorgon bär det av!


It aint pretty but it's need to be said


Sex saker om dig själv: 1.jag har väldigt svårt att tro på mig själv 2.jag tycker det är jobbigt när någon tycker illa om mig 3.jag är en sucker för kärleken, vad skulle vi göra utan den? 4.jag tycker att det jag bär på är svårt 5.jag är en mycket komplicerad person trots att jag inte visar det utåt sett, men jag har många gånger tampats med mig själv och mitt inre kaos 6.Jag gillar att vara ensam med mina tankar.

Fem saker du är rädd för: 1.jag är så rädd för att sluta känna, att älska och att känna sorg. För trots att sorg gör så ont så är det en del av livet och även den delen som gör mig mänsklig 2.jag är så rädd för att göra misstag 3.jag är så rädd för att fatta fel beslut och därför tvekar jag ofta, fegar ur och skjuter upp problem till ett senare stadie 4.jag är så rädd för att misslyckas 5.jag är så rädd att mista dig.

Fyra saker du ofta tänker på: 1.vad tusan jag ska göra av mitt liv 2.på saker som oroar mig 3.på de människor som jag älskar 4.försöker lista ut hur jag verkligen fungerar och hur jag är som person.

Tre sätt att vinna ditt hjärta på: 1.få mig att tro på mig själv när ingen annan gör det, att lyfta upp mig när jag inte orkar stå på egna ben. 2.att kunna få mig att må bra utan att ens behöva säga ett enda ord, en gest eller blick kan göra så mycket. 3.att få mig att skratta.

Två favoritlåtar: Längesen - petter, my immortal - evanescence

En bekännelse: Jag sitter ofta ensam själv, lyssnar på hjärtskärande musik samtidigt som jag läser om olycklig kärlek och hjärtesorg. Det får mig att tänka tillbaka på alla de gånger jag själv suttit där med gråten i halsen och en ekande smärta, kämpandes mot tårarna. Det gör så fruktansvärt ont, i dessa stunder skriker mitt hjärta och det finns inget sätt att stoppa tårarna. Bara för att försäkra mig om att jag fortfarande känner, för det är bara när man vet att man kan känna riktig smärta som man vet att man kan älska djupare än något annat.

Men trots att det verkar dystert och deprimerande så är detta bara en av alla mina sidor. Det här är bara något som måste få komma ut.

Utomlands

Fixat ännu en julklapp, nu har jag bara 6-7 klappar kvar. Men idag ligger jag hemma i soffan med huvudvärk, feberfrossa och så har jag tappat hörseln på ena örat. Får nog ta tag i julklapparna imorgon istället. Men när man ligger såhär inne framför tvn, under en filt och fryser så längtar jag så fruktansvärt mycket utomlands. Ligger och kollar på resor, och vill inget hellre än att det ska bli julafton och nyår, och sen att man får fara iväg två veckor utomlands. Spelar ingen roll vart, bara det är varmt, att man får bada i havet, äta gott och bli bruuuun!

Jobb, check!

Har äntligen beställt hem min nyårsklänning, och nästan, bara nästan kommit på alla julklappar jag ska köpa. Men vissa är bara för svåra att hitta på presenter till... Men jag klickade även hem lite andra grejer från nelly, och nu kliar det i fingrarna för det finns en hel del till jag vill ha hem. Men får nog vänta tills efter jul då jag har en hel del julklappar att köpa, en hemavanresa att betala för, fast jag har i och för sig redan betalat boendet, men resten av resan ska ju betalas. Sen ska jag väl helst också spara undan lite pengar.. Och då passar det ju perfekt att jag fått jobb just idag! Och idag har jag även varit på arbetsintervju, så förhoppningsvis så har jag snart tre jobb. Det klirrar fint i kassan.

I need to find peace, anywhere in me

Mm mina älsklingar har kommit! Eller ja, dom kom faktiskt redan i torsdags, två dagar efter jag beställt. Beställde alltså hem schampot och anti-snap treatment. Har balsamet sen tidigare, och jag måste säga att jag verkligen älskar Redkens extreme-serie. Så här på vintern och efter att jag inte riktigt varit snäll med mitt hår med för mycket avfärgning och färgningar det sista månaderna så har jag rätt så skadat hår. Men så långt ifrån vad jag skulle haft ifall jag inte använt mig av dessa underbara produkter. Håret känns verkligen starkare och jag har även märkt att det inte går av lika lätt vid styling och sånt som sliter på håret, då jag faktiskt fått längre hår än jag haft på väldigt länge, trots att jag som sagt slitit på håret med färgning osv. Så extream-serien är verkligen att rekomendera för er som har torrt och skadat hår! Och så luktar den underbart gott också!


Hårprodukter

Har beställt hem lite hårprodukter från beautyplanet, vill bara få hem dom så snabbt som möjligt nu. Tur är iallafall att dom brukar vara snabba med sin leverans!

My new love

Var på yoga för första gången idag, har testat på det tidigare för säkert fem år sen, men aldrig på iksu. Och jag älskade det! Visserligen var det bara nybörjaryoga, men tror att det kan vara riktigt roligt med vanlig yoga också där det går lite snabbare och man får testa nya positioner. Yoga, pilates, core och liknande gruppträning är nog det enda jag vågar utsätta mitt knä för just nu, jag tror inte jag törs påfrestande det med träning som bodypump eller spinning. Inte utan att prata med min sjukgymnast innan iallafall. Men det här lär ju bli min bästa vän det närmasta halvåret iallafall.


RSS 2.0