Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen!


Umeå Open ikväll med Camilla! Melissa Horn, Markus Krunegård, Salem, Maskinen osv.
Blir kung!


Se till att rösta nu då!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort och förlåt för allt jag sagt, eller kommer att säga. Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.


DET SMIL LYSNER MIN DAG

Sitter koncentrerad i mitt kök i ett tappert försök att få ner några tappra rader på en argumentation. Haha, det går så pinsamt dåligt att jag känner för att gå under jorden. Jag har inte ens kommit på vad jag ska argumentera om. Alla ämnen jag kommit på har sett ut att vara världens bästa och lättaste ämnen att skriva om, men jag hinner inte mer än tre, fyra rader innan hjärnan slår bakut. Ge mig ett bra ämne att argumentera om! Nä, ska försöka mig på detta omöjliga uppdrag igen. Tills vidare får ni ha det så bra alla läsare (okej ni är väldigt få, men mer att ta åt sig av då!). Puss!

I gonna lie, lie to get my way if I have to


DON'T CALL MY NAME

Det är redan fredag och snart är sportlovet över, jag vill inte! Men som tur är ligger påsklovet inte långt borta. Jacob ligger fortfarande kvar och sover, men vissa dagar kan jag få värsta knäppen och bara måste upp tidigt. Jag får panik att jag ska sova bort hela dagen och sen gå och ha ångest över det. Idag var en sån dag, trots att elva kanske inte är världstidigt så är det tidigare än halv ett iallafall.

Gårdagen flög förbi, var med Jacob och bara tog det lugnt på dagen, halv åtta såg jag herrarnas match mot sandåkern. For därefter hem till Sara, där hon och Sofia bakat chokladbollar som var så goda(Y). Trots att det hände ett litet missöde i Saras rum, vad som hände behöver vi inte gå in på. Vems fel det var? Jag hann inte riktigt se, men om jag ska vara ärlig så tror jag det var lite av bådas fel att det hände. Kolla in Sofias blogg ifall ni är nyfikna.
 


JAG HATAR SPRUTOR!


Spelade j18match mot umeå city IBF/Umeå IK igår, förlorade tyvärr med 4-5. Men vi var bra, det är inget att snacka om. Jag fick spela center, och det är verkligen inget jag är van vid. Det gick väl hyfsat bra med tanke på att jag inte inte haft den positionen sen jag spelade i flickor 92-laget, men det var riktigt roligt att testa på något nytt.

Denna dag ser väl inte sådär jätte speciell ut, ska städa lite, tvätta osv. Klockan halv fyra ska jag befinna mig på ersboda vårdcentral för en vaccinationsspruta. Jag hatar sprutor...


7 MARS 2010

Har endast tillbrinagat denna dag med att ta det lugnt, tagit ett bad och endast ägnat tid åt mig själv helt enkelt. Morgondagen blir lite annorlunda, länsbreddläger från nio till sex, så kommer spendera i stort sätt hela dagen på iksu sportcenter. Vad ska man göra av resten av sportlovet då? Det är ju den stora frågan...

Hur som helst så är det dags för mig att lägga mig i sängen och slumra in. Upp tidigt imorgon plus att jag är riktigt trött, bra kombo! Puss och godnatt!


'Cause when we leave for the night, we ain't coming back

Vaknade upp imorse och trodde det var söndag, det slog mig inte förens någon timme sen att det faktiskt är lördag. Väldigt skönt, det känns som om jag fått en extra dag. Hur som helst så har sportlovet bara börjat, verkligen underbart med ett avbrott i vardagen.

Om en kvart blir det färd mot stan och city sol med camilla, efter det ska vi möta upp märta och alexandra. Vidare vart kvällen leder väntar att se. Nä måste rafsa ihop lite saker nu för att sedan bege mig till parkeringen.


I'M NO SUPERMAN

Hela denna dag har i princip varit jobbig. Fick veta att jag ska få operera bort min andra visdomstand, men inte riktigt när. I april någon gång blir det iallafall. Men vaknade upp med världens mest smärtfulla huvudvärk, så ondskefull att jag inte kunde göra mycket annat än ligga still. Och så fick det blir. Har försökt plugga inför idrottsmedicinprovet jag har på torsdag och matematikprovet på fredag, men det är så mycket man ska kunna inom båda ämnena... Det känns hopplöst! Ska försöka göra mig själv på lite bättre humör med en johan falk film. Det känns som om att lite Joel Kinnaman skulle få mig att må lite bättre, särskilt när inget annat gör det...


RSS 2.0