Ingen ork alls...

Det känns som om jag har haft allt annat för mig än att blogga den sista veckan, men samtidigt har jag inte gjort ett skvatt. När jag äntligen trodde att jag var på bättringsvägen så löser den andra sjukdomen av den första. Förkylningen som höll i sig över helgen var just på väg att släppa, och jag trodde att det var anledningen till att jag känt mig trött och hängig de senaste två dagarna. Men nu ikväll drabbas jag av världens huvudvärk och mår illa. Vill inte, orkar inte.

Imorgon är det valborg, och tyvärr är jag inte lika peppad som jag borde vara. Allt känns så hilma långt borta, maten, drickat, städning av huset, valborgsoutfit, ja allt! Jag hoppas att sofia håller det hon lovat, det blir bra. Jag antar att jag får ta mig i kragen och rycka upp mig lite.


Ge fan i min soffa i år!


18 åååår

GRATTIS EVELINA, 18 ÅR!

Helt klart våld i vården!


Vårdcentralen har våldfört sig på mig... Detta var alltså det jag fick efter blodprovet igår, tack!


Share your darkest secrets

Resten av kvällen ser ut att spenderas med, som tidigare sagt, löptest på nolia och med näsan i historiaboken om jag ska fatta någonting överhuvudtaget på onsdagens prov. Morgondagen kommer inte börja lugn heller, 45-60 minuters löpning på innebandypasset. Tackar! Pusss


Måndag 19 april

Jag hade tid på vårdcentralen idag, trodde att jag skulle få göra ett pricktest med de nöjde sig tydligen med ett blodprov. Inte för att det var mycket bättre men hellre en nål än tio. Vi hade gym på innebandyn idag och körde bara överkropp, mest armar. Och sen nu blodprov, min arm är helt förstörd... Hur som helst så ska jag iväg på jobbintervju klockan halv sex, så ni får hålla tummarna för mig! Och ikväll har vi löptest 1500 meter på nolia. Jag har haft fullt upp idag, men morgondagen lär inte bli lika stressad, får hoppas på det iallafall. pusss


Each day I die in a million ways

If the lies don't judge you, the truth will

Den 17 april

Gårdagskvällen? Ja, vad säger man? Tror inte jag kan sätta ord på kvällen. Hade vi roligt eller var det bara ett enda stort kaos? Jag är osäker om jag kan svara på den frågan. Men ett som är säkert är att jag somnade väldigt skönt i min säng klockan fem i natt/morse, lagomt onykter och med min älsklingskatt bredvid mig. Som förövrigt verkar ha fått fnatt här hemma... Denna dag har mest innehållit sömn och innebandytittande. Skön vinst för storvreta! Synd bara att iksu förlorade.. Hur som helst, ikväll gör jag sällskap med en hyfsat nyopererad Camilla Dahl. Vad vi hittar på återstår att se. Nu, dusch. pussss


Freeeeedag(!) 16 april

Lite ändringar i headern, äntligen! Kände att det var dags nu faktiskt. Får väl se hur länge denna stannar, men den funkar tills vidare. Dagen har bjudit på en timme lektion, årets första mjukglass och allmänt stressande på stan. Rätt så less på att gå runt och stå upp i största allmänhet så för tillfället ligger jag helt död i soffan, orkar knappt trycka på tangenterna ändå ska jag envisas med datorn. Strax blir det en dusch och sen middag, är utsvulten!


No sunshine


Jag vill åter vara brun och smått slö i ansiktet

Just pull the trigger

Sitter och äter kladdkaksmuffins samtidigt som biggest loser rullar på tv, jag känner verkligen ironin. Kvällen ser ut att bli rätt lugn, finns inte så mycket att göra egentligen. Kanske sätter på någon film eller liknande. Åh, jag blir nästan lite tokig, idag är det bara den 15 april och det känns som om det är ett år kvar innan pengarna kommer in på kontot... Och jag har alldeles för mycket att köpa, och dessutom helst också spara en del. Vi får väl se om det går ihop helt enkelt.


Torsdag 15 april

Trött idag igen... Finns egentligen inte så mycket att skriva om, det finns det aldrig. Eller så finns det alldeles för mycket. På måndag har jag iallafall tid hos vårdcentralen för ett pricktest. Vet inte riktigt om jag vågar, hatar allt som har med sprutor och nålar att göra! Vi får väl se hur det går. Morgondagen kommer bli bäst, ifall det går som vi vill haha. Nämen det är skönt att vi bara har en timmes matte imorgon och sen inget mer. Det kan bli super! Morgondagen kommer förhoppnigsvis också bjuda på årets första mjukglass om det är bra väder.

Vi taggar alldeles för mycket till gatufesten


Onsdag 14 april

Onsdag, längsta dan i veckan är äntligen över! Fick ändra tiden att operera bort min visdomstand från valborg till den 7 maj, toppen! För övrigt så kommer denna fredag blir super, endast en lektion från tio till elva, inget att tacka nej till!


Tisdag 13 april

Sitter i mina egna tankar och har inte hört ett ord av vad vår psykologilärare sagt. På tavlan står det utveckling, så är jag helt fel ute om jag säger utvecklingspsykologi? Vet inte riktigt, men idag är det tisdag och jag är jätte trött. Så trött att jag vet knappt om mina ögon kommer orka hela dagen. Får hoppas på det! I övrigt så har jag fått en ny cykel idag, en riktigt kärringcykel. Precis vad jag önskat mig, med cykelkorg och allt. Så nu blir valborg snäppet bättre! Ännu bättre skulle det vara ifall jag fick byta min operationstid som först var lagd nu på fredag men som sedan blev flyttat till just valbordmässoafton (hur tänkte dom där?), annars får jag en gratisfylla och cykla runt med bomull i käften. Låter ju inte helt dumt, eller hur?


Söndag

Mina fötter och min svank värker som in i helvete, och dessutom drunknar jag i inlämningar. Snälla någon rädda mig!

"Jag är femton år, mitt liv består av suparfester"

Sitter just nu hemma hos Camilla och har börjat smygföra, det får man enligt milla. Vi lyssnar, eller rättare sagt lyssnade på "att vara femton år", det var verkligen längesen man hörde den! Mycket minnen, men inget klår mamma är nog stolt, eller hur är det Cam? Ska nog avrunda och dra hem till mig för att hämta skinjackan åt milla. Svammel svammel, men ni är väl vana. Ses i dimman gott folk! (Älskar folk som säger så, var bara tvungen jag med) Pusss!


Some people make it!

Oj vad mina fötter värker! Efter en hel dag på ikea och birsta city är man inte så kaxig... Men vi fick med oss en massa fint hem, mest ljus för min del men även lite hyllor och kläder. Inget att tacka nej till! Just nu sitter jag i bilen och fördriver lite tid med musik, vi har väl ungefär en halvtimmes bilfärd kvar, tagga. Pussss!

Fly like you do it


Frågan är ju när och om jag ska ta tag i mitt bloggande och följdfrågan att ens orka snygga till bloggen. Jag känner att den är så otroligt ful! Idag är det andra torsdagen på lovet och naturligtvis så sitter inte jag med på bussen ner till sm i nyköping, tyvärr. Kanske lika bra det, jag har nog blivit förkyld, har ont i hela kroppen. Iochförsig så kan det även vara lättare träningsvärk sen igår. Får hoppas på det sista. Idag ska jag träffa Sara på stan, sola och efter det var en middag med Evelina och Camilla inplanerad, jag hoppas att det blir av!

Nu:
en snabbdusch och sedan ska jag väl hitta på något att äta. Pussssis


You make my world a brighter place

GRATTIS CAMILLA DAHL 18 ÅR IDAG!!
(HAHAHAHAHAHHAHAHA....)


You can have whatever you like

Jag har inte varit världsbäst på att uppdatera på sistonde. Men äntligen påsklov! Och här är en liten försenad grattishälsning. Grattis i efterskott Sofia Strand som fyllde 18år i tisdags!


RSS 2.0