you took something perfect and painted it in red

Tankarna vimlar omkring i mitt inre, och istället för att lägga ner tid och energi på viktiga saker som naturkunskapsprovet imorgon eller svenska referatet som hade sin deadline redan i söndags så sitter jag här på min sängkant och försöker få struktur på allting. Allt som mitt liv berör, allt och alla som någonsin korsat min väg, på vilka som kommit och gått under denna tid jag stapplat fram mellan ren lycka och förtvivlan. Trots att de som betytt mest för mig genom åren stannat kvar så kan jag inte låta bli att skänka en tanke på vilka som verkligen stått vid min sida från första stund och som kommer vandra bredvid min sida tills det är dags för mig att ta farväl av denna underbara, hoppingivande men samtidigt hårresande värld. De är få, knappt så att jag kan räkna dem på en hand. De personer som skulle kunna göra vad som helst för att få mig att känna mig älskad när jag behöver det som mest, som kan få mig att skratta när livet känns hopplöst och vilka som verkligen kan hålla ett hedersord. Men på senaste tiden har tveksamheten slagit mig som ett kärringslag i ansiktet, jag har hört allt för mycket som jag inte velat, sett desstomer. Jag hade aldrig velat att det skulle bli såhär men people change and things goes wrong. Om en vän kan viska och ett löfte brista så går jag hellre hem.


sweet as candy

Måndag återigen (och ja, jag hade inget annat att inleda med). Som sagt måndag idag det betyder att det var söndag igår. Jag, Isabelle, Jacob, Per, Sofia, Jonas, Daniel och Anton var och kollade på citys match, åt på Tre kronor och sen for vi på bio. Inglorious Bastards, den får 8 av 10 faktiskt. Jag hade inte så stor koll på vad den handlade om innan, bara att den handlade om hitler o nazister och att brad pitt medverkade. Perfekt söndagssyssla med älskade ersbodare,vissa med blått hjärta(...) men det är smällar man får ta, antar jag.

Idag ägde det älskade och efterlängtade provet i Matte B rum. Och jag kan säga att jag älskar matte så mycket ibland (ja, eller hur). Ska inte uttala mig om hur det gick, men jag får hoppas på det bästa! Naturkunskapsprov väntar på torsdag, vila får man göra i graven... Nä nu ska jag hoppa in i duschen och duscha snabbt, snabbt, snabbt för sen är det roast på berns som väntar. Henrik Schyffert står på tur att roastas, blir nog hur kul som helst.Ps. Den elfte december åker jag och mamma till stockholm och tillbringar helgen där, lovely! Ds.


onsdagkväll

För tillfället ligger jag i min säng, och försöker få ihop ett jäkla referat. Det låter väldigt enkelt, men ickesanicke... Hur kan det vara så svårt att sammanfatta en häfte på sex sidor till en text på 200-250 ord, med lite referatmarkeringar och en inledning. Det ska inte vara så himla knepigt, men just nu står det verkligen stilla i mitt lilla huvud. Hjälp mig någon! Som tur så har jag till på söndag på mig, får se hur långt jag kommer ikväll. Matte ska pluggas och ska ju försöka ta mig ut på en liten löprunda också. Sen är det idol ikväll.. Allt ska hinnas med. Första prio blir skolarbeterna iallafall.

Historiaprovet som vi hade idag gick väl inte allt för jätte bra. Svarade ordentligt och förhoppningsvis korrekt på nästan alla uppgifter, men sen kommer det alltid någon liten förbannad fråga som ska ställa till allting. Så då sitter man där, halvt påpluggad och ångrar att man inte tog en sista titt på alla möjliga papper som man inte orkade med tidigare. Men jag antar att man får stå sitt kast. I fortsättningen tänker jag ta tag i skolan ordentligt! ...iallafall försöka. Så jag ska fortsätta med mitt sagoreferat och hoppas att jag kommer någon vart ikväll, puss:* Jag saknar min älskling!


i hate love


I hate the mornings, cause I know what they bring. You get up and put your clothes on in no time, and your leaving. And it sounds so selfish, but i can’t help but think. That if you knew how much i needed you, you’d stay cause I hate goodbyes, I hate these tears in my eyes. I hate myself for the way i feel about you everytime. I’ve had enough, I’m sick of wishing he was around me every day, every night, its way too much. I hate your phone calls in the middle of the day. Cause all they do is remind me that my baby is so far away. It drives me crazy cause i need you with me.

I don’t want to feel this alone, everytime you walked out that door, I start missing you. Wish I didn’t need you this much, but i love how it feels when we touch.


good idea

Mamma kom med ett förslag om en resa till stockholm nu i november då hon ändå ska dit med jobbet. Men det blev så körigt så vi flyttade fram resan lite. Så nu ser det ut som om jag kommer att flyga till vår huvudstad i mitten av december. Åh vad jag längtar, ska shoppa ihjäl mig då! Får väl som förra gången leva som en kyrkråtta fram tills dess om jag ska ha några pengar att göra av med. Men det löser sig nog som alltid.

Hur som helst så är det tisdag idag, bara tre skoldagar kvar innan jag kan ta helg, återigen. Och på fredag har vi seriepremiär mot holmsund, i holmsund. Sen så får vi se vad som händer med resten av helgen. Någonting roligt ska man väl kunna lyckas med.


I just want to live on my desire


listen

it dosen't even matter

pump the jam

Dagen har innehållit få lektioner och mycket dötid. Slutade halv två men var inte ifrån skolan förens vid halv tre. Skulle egentligen gå på stan men kände att jag inte hade någon ork alls till det. Så nu sitter jag här i min soffa och kollar på lite family guy, sämsta avsnittet någonsin! Star Wars baserat, roligt... Anywayyy så är jag träningsledig ikväll, men vid sju hade jag tänkt att dra ut på en liten löparrunda. Måste få lite bättre kondition! Nä nu ska jag ta tag i lite läxor som måste göras, ha det bra tills senare puss:*


now i'm that bitch


I'm under pressure, beginning to overdrive. I'm a loose canon,I will not make it out alive. See I'm wrapped around your finger, I'm digging in the dirt. I'm so deep into this shit I can taste the earth. 'Cause you're running me in circles, I'm running out of breath, but you ain't gonna stop 'til there's nothing left. When I'm gone, who are you to mourne? No don't touch me when I'm lying in my coffin. Don't stand there crying as you're watching. Don't put no flowers by my final bed. Save your givings for the living instead. Don't bring flowers after I'm dead.


slutsålt

Just nu befinner jag mig på dagens sista lektion, historia. Källkritik är det vi håller på med, det är rätt så tråkigt men det måste ju göras. Anyway så var det nästan helt omöjligt att ta sig in på SFs hemsida imorse. Orkade inte hålla mig vaken till efter tolv igårkväll för att boka några biljetter till biopremiären av flickan som lekte med elden, så jag tänkte boka tidigt imorse istället. Men icket.. För det första tog det åratal för hemsidan att ens ladda upp och sen var nästan alla platser uppbokade och det gick bara att köpa över internet. Sånt som händer, men nu slutar jag för dagen.Puss:*


åter måndag igeeen

sitter just nu och tuggar mackor för fullt. Jag fattar inte, brukar aldrig ens vara i närheten till hungrig på mornarna men idag känns det som om jag skulle kunna äta upp en hel elefant. Knasigt är det! Försöker döda lite tid innan klockan blir halv nio och bussen rullar iväg mot stan och draggen för våran del. Men först ett "härligt" och "skönt" innebandypass på nolia, tummen upp... Kan bli lite för mycket innebandy ibland, men det är smällar man får ta antar jag. Resten av dagen ser ut att bli ganska lugn med matte, små företagande och historia. Men slutar tjugo i fyra.. Får hoppas att min rygg inte dödar mig, har fått så sjukt ont i den. Vet inte riktigt om det är någon låsning eller bara allmänt ont, men det lär väl visa sig förr eller senare. Packa väskan är det som återstår att göra, så jag får väl ta tag i det nu då. Puss:*


I walking to stockholm


Jag får rysningar

I'll be loving you long time


Lately, I've been tryna fight whatever's pulling us under, it's got a hold and really making me wonder, what it takes to get through. I gotta stick with you, my baby. Baby tell me - maybe I'm foolishly overreacting, but being without you I can't imagine. It's just to close to the heart and I won't stand it if we were broken apart. Do you hear me? Baby ya gotta believe in the things that make you and me win together, don't you throw in the towel. I'm keeping my promise to you I got ya back now. When the chips are down, and it seems like it's so hard for you to move ahead, just know that I am by your side. There aint no ifs, buts, or maybes, I'm gonna stay down and ride for you baby.

 


090903

Jag vet, jag vet att jag varit grymt dålig på att uppdatera under de senaste veckorna. Och om jag ska vara ärlig så har jag varit sjukt less på bloggen. Har inte haft något intressant att skriva alls och det känns som om jag lever på replay, när jag skriver om min dag så skriver jag samma sak om och om igen, dag efter dag. Men jag antar att det kommer bli så nu när skolan dragit igång igen. Och jag ska försöka att ta tag i bloggandet, något intressant måste ju hända i mitt liv någon gång! Tror jag ska göra om designen lite så det blir lite roligare att skriva, iallafall för en stund. Frågan är bara när...

Hur som helst så har veckan varit rätt så lugn, sovmorgon fyra dagar av fyra hittills! Tisdagen bestod av två löptest, beep på skolan och 1500meter med laget, och sen har vi min förkylning på det - ingen bra kombination. Ska göra om beepet nästa fredag då jag förhoppningsvis är frisk igen. Men förbättrade mig med 10 sek. på 1500meter. Trots att jag kunde göra bättre ifrån mig, det känns skönt! Igår var en av de få träningsfria dagarna jag har denna vecka (eller i princip varje vecka), så jag firade det med wallander - tjuven och älskling, tack för att du finns!


Och idag är det äntligen torsdag, snart helg och en vecka till att kryssa av i kalendern. Imorgon är det fredag och jag har två idrottspass på skolan + en kort svenska lektion, slutar tio över ett och då ska jag på stan och slösa upp min lön. Puss:*


Tror inte att jag är ensam om att längta tillbaka till gatu, 2010 tjejer!


RSS 2.0