överlycklig!


Jag tror inte ni förstår hur överlycklig jag är just nu! Snabba cash har biopremiär den 15 Januari 2010, och boken är verkligen en av de bästa jag läst. Och det stora pluset i det hela är att  Johan JW Westlund som är min favortiperson i boken kommer att spelas av ingen mindre än Joel Kinnaman(!!) Har snart sett alla fyra Johan Falk filmerna och är helt såld på Frank Wagner som Joel spelar i filmerna, han är bara bäst.


en gång rött hjärta alltid rött hjärta!

Sista skoldagen inför lovet är nu avklarad och jag är redo för en rad av lediga dagar! Dagen har väl i stora drag bara innehållit idrottande och att jag rört på döfläsket. Innebandyträning imorse och sen pingis+inomhus fotboll på idrotten. Efter det hämtade pappa mig på skolan och vi skulle iväg för att försöka få mig ett par nya stövlar, som mamma är snäll och betalar, tack mor min! Jag är verkligen hur fattig som helst just nu... Men tyvärr hittade jag inga som föll mig i smaken. I och för sig hade vi lite bråttom, får kolla mer senare någon dag under lovet(!!! kan typ inte fatta att lovet redan är hääär)

Som tidigare sagt så var vi iväg till östersund i söndags och spelade match 5-4 blev resultatet avgjort i förlängning, så ett poäng därifrån. Men ikväll är det rig som står för motståndet, matchen spelas på hemmaplan(ersäng) klockan halv åtta. Jag är nästan lite för taggad känner jag nu... Men det kan nog aldrig bli för mycket! Det känns lite som en hittehatt serie iår och det verkar som om man aldrig kan vara säker på hur det slutar. Så vi får väl se vad kvällens match resulterar i. Det enda jag kan uppmana er till är att skänka en extra tanke åt rött och hålla tummarna för ersi!


091018

Första dagen på sista veckan, eller ja sista veckan innan lovet iallafall! Trots att det är lov om fyra dagar så känns det sjukt drygt att sitta i skolbänken, kan vi inte bara få lov nu istället? Jag kan inte varit den effektivaste idag när det gäller skolarbete, men lite har jag åtminstonde fått gjort. Ännu mer på farmville och café world, tragiskt nog, haha... Ikväll är det träning och eftersom jag inte tränat på en vecka så är jag sjukt taggad, trots att jag har huvudvärk. Får lägga mig och vila en stund efter skolan när jag kommer hem.

Igår var vi iväg och spelade match i Östersund mot Jemtland, vi förlorade i sudden med 5-4. I och med det fick vi med oss en poäng hem, men det kunde lika gärna ha varit tre! Inget att göra åt nu, det är bara att ladda om till på fredag då vi möter rig hemma på ersäng, vårt älskade ersäng.


i need you to treat me like you care

Ibland kan saker som är jättebra få dig att må så dåligt, eftersom det händer för sällan och när det väl händer är det alldelens för lite.

don't try to change methe biggest bitch is karma, let her do her job, don't even stress these clowns, baby you're a queen, heres the crown! Enjoy yourself, you're independent now. They lose, and you winnin now. Youre a shootin star, now let them know who you are.

sjuka dagar

Under de senaste två dygnen har jag levt som en zombie, mitt vardagliga liv har lagts på hyllan och jag har upptäckt en ny nivå av uttråkning. Detta är de tredje dagen jag är hemma från skolan. Och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag längtar smått tillbaka, bli lite sysselsatt och träffa andra människor. Hur som helst så är jag på bättringsvägen iallafall och imorgon ska jag ta mig till skolan, har bara två lektioner. Det är ju trots allt fredag, då känns allting mycket lättare.


i'm in love with the way that you're beautiful

Tre perioder och en oavgjord sudden senare sitter jag med ett betalkort fattigare än när vi anlände, på bussen hem från Uppsala. Vi spelade 5-5 mot Sten Sture, tippade seriesegrare på bortaplan. Som sagt blev det en oavgjord sudden death, men det kändes riktigt bra att ta hem åtminstonde ett poäng.

Och som också tidigare nämnt så har jag nu inget betalkort kvar. Klantig som jag är så råkade det få följa med ner i soporna på max i uppsala. Så stressad var jag. Hur som helst är det nu spärrat och inom fem dagar får jag ett nytt! Nu återstår bara ungefär sju timmars resa, jag kommer nog spendera större delen sovandes eftersom vi imorgon klockan halv två har j18 match mot GUIF. Jag är galet taggad, hoppas man inte är allt för sliten bara. Men det finns nog risk för det! Anywaaay så ska jag nörda iväg mig med lite facebookspel(Y) sen försöka få lite sömn. Kanske, bara kanske(!) skriver jag något lite senare, vem vet. PUSS:*


i need you to be where anywhere I need you


Could you be my sunshine on a cloudy day, could you be my yellow when I'm feeling grey


I won't stop until that boy is mine


Hon är inte frisk någonstans...

RSS 2.0