Ibland finns det dagar

en ensam själ på vandring som aldrig stannar så länge det finns kraft kvar, som beslutar att hålla sitt huvud högt men som aldrig kommer vandra med huvet högt. Ta mitt liv, allt tar tid, tror inte längre på större löften. jag saknar lycka jag har bara fått sett regn. Lyckliga dagar vilka dagar menar man då, nån har gömt dom bra för jag har knappt sett dom. Men innerst inne så hoppas jag att att jag kan leva som jag skulle, att jag lever som jag ska. Jag vill tänka rätt, vill inte vara negativ. Har gått vidare i från det sista klivet, jag har lärt mig att folk kommer att svika mig, dom jag älskar, vissa kommer att såra mig, har tappat hoppet om det här.


sugerpie piece

Skoldagen har gått väldigt snabbt faktiskt, det kan ha och göra med att vi börjar med innebandy klockan halv tio och sen är det lunch direkt efter, då känns dagen inte lika lång. Så ser mitt schema ut både måndag och tisdag, och det tackar jag gud för. Även att vi börjar halv elva på torsdagar! Veckan känns så himla mycket lättare då.  Anyway är jag träningsfri ikväll, skönt att bara ta det lugnt och koppla av lite innan nolia cup drar igång. På Torsdag möter vi Iksu ungdom på Gamlia hallen, det taggar vi upp för! Sen kommer vi ha två matcher till i gruppen, mot övik och skellefteå. Men det är då och nu är nu, och förtillfället ska jag försöka att samla lite fakta till mitt svenska referat. Puss:*

Bjuder på en bild från i helgen! En av få bilder kan jag lova

I'll follow you until you love me


gonna pump it up now

Vissa gånger tycks man inte lära sig av sina misstag, och man gör om dessa misstag gång på gång... Visseligen anses att käka just före fysisk ansträning höra till de mindre av misstag men även dessa kan förstöra en hel träning. Mjälthugget smög sig på redan efter tio minuters löpning och vilseledde min koncentration fler än en gång. Så en fulländad träning blev inte resultatet, som önskat, men jag är nöjd ändå att jag lyckades hoppa i joggingskorna och sätta fötterna i rörelse. Benen kändes tunga och svårflyttade men det gick trots allt. Och nu sitter jag här och ska snart stiga in i duschen men först lite frukt, puss!


let the beat rock

hela min kropp är supertrött och huvudet gör ont, men samtidigt känns det inte som om jag börjar bli sjuk snarare att kroppen verkligen ansträngt sig i veckan. Kanske är det att jag inte är van att gå upp så tidigt som jag gjort de senaste dagarna och jag har drabbats av någon mindre form av jetlag? Vem vet egentligen. Hur som helst så var jag med baby J igår, såg lite halvt på film, färgade hår och åt godis(L). Det är väl i stora drag hur min fredag såg ut, men med en massa förvirring och växlande humör från överexalterad till smått deppad på det, det finns alltid saker som ska strula till sig men som tur så brukar det lösa sig tillslut, och det är precis vad det har gjort i detta fall. Det tackar vi för!

anyway så sitter jag nu vid mitt köksbord och funderar på lite lunch, men jag är alldelens för lat för att ställa mig och laga något. Får väl se om vi har något i kylen eller frysen som går att värma, rester i love it. Sen ska jag faktiskt ut och löpa ett lång distans-pass trots min otroligt döda kropp, tycker nästan lite synd om mig själv... men jag gör det som måste göras!Skriver nog något mer innan kvällen,  jag måste ta mig i kragen för jag har verkligen varit så otroligt dålig på att uppdatera på senaste tiden! Puss:*

090820

Första dagen i skolan är avklarad, typ 170 dagar kvar nu då. Ganska skön dag trots att jag for till skolan 08.20 fast jag kunde ha tagit sovmorgon till halv elva istället. Men det blev film på engelskan och sen fick vi sluta tidigare från småföretagande så jag klagar inte. Nu sitter jag här i min soffa och väntar på mat, sen blir det match ute i sävar, mot sävar. Imorgon är det fredag, och vi slutar vid tio över ett, hur skönt som helst! Men nu är det mat, puss!

let's get it on

Ja kan man tänka sig, imorgon 08.20 befinner jag mig i draggen slitna lokaler igen för upprop. Tragiskt att lektionerna efteråt inte börjar förens 10.30. Japp nu börjar allvaret än en gång! Men vi ska inte grina för det. Lyckliga dagar kommer dom också. Idag har jag varit på stan med camilla, haffade en kändis! FOKI i egen hög person, eller ja hög? hon är ju rätt så kort med massssor av hår. Hur som helst, så har jag köpt mig ett fem ämnesblock till denna termin, en ett år klokare frida tänkte till den här gången. Förra terminen blev rätt så jobbig när man skulle hålla koll på 100 anteckningar i 5 olika block. Ordning och reda till denna hösttermin. Nog prat om det, nu ska jag gå och äta sen är det träning som väntar. Puss tillsvidare!See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me. Huh, whatcha talking about that? I ran in a bank and I walked out set and I walk it like I talk but I run this shit, run it like a faucet.

I dance my face off

På torsdag börjar skolan igen, hur känns det grabbar? För mig kommer det ändå ganska lägligt. Sommaren har haft sin gång, tyvärr har det gått alldelens för fort! Under tiden har jag hunnit med att fylla år, haft tre hårda kvällar i sundsvall (repris till sommarn, tackar!), varit med familjen till gävle, for en kväll till storsjöyran (far garanterat dit nästa år igen), varit till skeå en helg med laget, haft trevligt sällskap av mina vänner, jobbat i fem veckor i sträck och tränat en hel del (tyvärr varit sjuk större av tiden) men kanske inte så mycket som jag borde. Sommaren har som sagt gått jätte fort och önskar att jag uttnytjat den mer, men jobbet tog upp sån stor del av tiden så det fanns knappt tid över till annat. Men man lär sig av sina misstag så nästa år ska jag inte jobba en sekund mer än tre veckor! 

Ja, som tidigare nämnt så börjar skolan på torsdag. Hela draggen kommer krylla av små 93:or... Hur ska detta gå? Aja, man får leva med det. Jag linnea och sofia kommer nog klara oss tillsammans. Hoppas detta år kommer bjuda på så mycket mer än förra, då kan det nog bli perfekt!
If ya head aint right I aint foolin witchu

En lite för mätt frida har satt sig vid tangentbordet för att få ner några ord i ett, i princip, meninglöst blogginlägg för första gången på en vecka. Snart sätter jag mig på min rangliga cykel med stan som mål för kvällen, vid min sida har jag superflickorna camilla och sofia. Som jag så många gånger tidigare sagt så måste varenda sekund av sommaren tas vara på och en sån här fin kväll är verkligen ett perfekt tillfälle för det. 

Imorgon är det match mot GUIF och trots att jag inte tränat fotboll på en och en halv månad ungefär (fy mig!) så ska jag stå ombytt och klar när matchen drar igång imorgon. Känner hur peppen börjar ta sig. Trots att dagen lär bjuda på en hel del sol och det kommer bli väldigt varmt att spela så är jag taggad änå. Och kvällen lär inte bli sämre den heller. Med glasen i högsta hugg och volymen pumpad till max så går vi in i dimman tillsammans! Puss:*


RSS 2.0