break it down and build it up

jahadu, det alla gått omkring och otåligt väntat på i flera månader är snart här, klockan 21:39 för att vara exakt. Gotland here we come, varken visby eller lummelunda kommer att ha blivit oberörda när klass 9D hembesökt dessa två destinationer. men det kanske är på ett positivt sätt? vem vet. men hur som helst så kommer det att bli mer eller mindre perfekt, det känner jag på mig!


sjukt snygga byxor, båda två ska införskaffas!
                        

you thought you knew me


sugar we're going down

Visst, håll med mig när jag säger att människor har och kommer förmodligen alltid att förändras med tiden, men detta har gått över gränsen. du har fått för mycket av det dåliga självförtroendet som vi brukade säga och förmodligen så bryr du dig nog inte om vad jag säger eller tycker, för inget kan sänka dig tydligen. hur ska du ha det? ena sekunden är du redo för nedgång, du har blivit sviken, valt fel väg och allting är på väg i en neråtspiral som inte går att stoppa, och nästa dag är du helt obräcklig och självständig, ingen kula kan träffa din stålhy. och att ställa en fråga som jag så många gånger ställt utan svar känns rätt så meningslöst, men jag måste. vem är du och vem har du blivit? klart du blir utnyttjad och blottad, när du ger ut dig och öppnar dig för varje människa som nyligen fått tagit del av ditt liv. men aldrig att du berättat mer än sammanfattningen av hela historien för mig, jag som egentligen funnits där hela vägen, sett dig utvecklas, sett dig växa, jag kanske aldrig har varit bra på att lyssna, men jag har försökt att få en mur gjord av tegelsten att prata, utan resultat. men du har också en del i det här, du kunde ha gett mig en chans att få visa att jag också kan finnas där för mina närmaste och hjälpa. men aldrig att du släppt in mig på djupet, och då är det inte svårt att klargöra varför jag på sistone inte talat om vad som händer i mitt liv och om hur jag mår.  allt som jag varit övertygad om och allt som jag trott var äkta vänskap har raserat ihop och visade sig att inte vara mer än ett ytligt skal, vi kanske inte har mer gemensamt än våran humor.
it's all just a lie, love has no meaning  when there's nothing left inside.

när själen gråter

nu när allt har blivit fel, när allt helt plötsligt vänts upp och ner, vart ska jag vända mig? finns det ens någon som bryr sig längre, när min enda väg ut har spärrats av, vart ska jag då ta vägen? trampa runt i cirklar innan jag långsamt blir galen, vart tog du vägen? vände sig bort och vandrade ut ur mitt liv, känner på mig att det finns en till som går på samma stig. jag orkar inte mer..

RSS 2.0