bort med skolan

Boken om mig, hemkunskap, so redovisning, engelska film och en spanska film, allting ska vara klart inom två veckor. Och just nu har jag inte gjort  någonting alls, känns väldigt störande. Och ikväll är det fys träning på nolia och imorgon är det fotbolls träning på ersängs 7-manna konstgräs, hur känns det? inte bra alls!

Sky's the limit

Jag vet inte vad det är med mig men jag har gått och blivit helt tokig i kläder, aldrig känt något riktigt behov efter nya kläder stup i kvarten tills nu. Det känns rätt surt eftersom det enda belopp som befinner sig på mitt kontokort just nu är 47.50 svenska rikstaler. Men jag har pratat lite med pappa och han har halvt lovat mig en skinnjacka om jag hittar någon. plus att när jag står med mina betygspapper i handen ska jag få 500kr för varje mvg och 100kr för alla vg:n, som det ser ut nu är han skyldig mig 2.800kr!  mycket kläder, mycket kläder!


              
Det blir att handla på nelly.com till skolavslutningen!

broder min

aldrig förut har någon med sån stor mage haft så lite att tänka med sen nalle puh, men vi hittade honom! den mest skelögde, mest älskade och mest matglade siames man kan tänka sig. vissa kanske tänker "jamen vad, han var en KATT" och ja det var han, men så mycket mer än en helt vanlig katt, han var den bror jag aldrig fick. jag saknar dig mer än någon människa kan tänka sig! Du har gått igenom eld och vandrat på vatten, med en vilja av stål och kämpar glöd som ingen annan,  men här tog det stopp, och nu är det dags att ta farväl. jag vet att det svider i hjärtat men jag måste gå vidare. sweet love.  didn't mean it, when i said i didn't love you so. i should have held on tight i never should have let you go, i didn't know nothing i was stupid, i was foolish, i was lying to myself. i could not fathom that i would ever be without your love, never imagined I'd be sitting here beside myself, 'cause i didn't know you, 'cause i didn't know me, but i thought i knew everything, i never felt the feeling that i'm feeling now that i don't hear your voice. when you left i lost a part of me, it's still so hard to believe come back baby, please 'cause we belong together.

RSS 2.0